Üdvözöljük az elektronikus útmutatók letöltési oldalán

Utasítások: Kérjük, írja be a REF kódot pontosan úgy, ahogyan a címkén látható, majd kattintson a SEARCH (KERSÉS) gombra.

  • A PDF fájlok az Adobe webhelyéről letölthető Adobe Acrobat szoftverrel olvashatók. A letöltéshez kattintson ide.
  • Ha úgy dönt, hogy letölti a dokumentumot és későbbi megtekintés céljára tárolja, akkor a dokumentum minden megtekintésekor ellenőrizze, hogy a dokumentum legfrissebb feltöltött változatával rendelkezik-e.

Az alábbi képen ennek a keresési elemnek megfelelő termékcímkékre találhatunk példákat.

Example

Megjegyzés: előfordulhat, hogy a nem áll rendelkezésre eIFU a weboldal összes termékéhez. Ha egy termék eIFU-ja nem áll rendelkezésre, a rendszer a „no product or document was found” (Nem található termék vagy dokumentum) üzenetet jeleníti meg.

A termékek nem feltétlenül állnak rendelkezésre minden piacon. A termékek elérhetősége az egyes piacokon érvényben lévő szabályozási engedélyezésektől függ. Kérjük, forduljon az SBM képviselőjéhez, ha bármilyen kérdése van a termékeink elérhetőségével kapcsolatban az Ön régiójában.

Külön kérésre a használati útmutató egy példánya 7 napon belül költségmentesen igényelhető. A kérelmet e-mailben, telefonon vagy postai úton lehet elküldeni : S.B.M. SAS - eIFU department - ZI du Monge - 65100 LOURDES - FRANCE / Phone +33 (0) 5 62 42 32 12 / Email e-ifu@sbm-fr.com

SBM France | Solutions for Biosurgery since 1991
Solutions for BioSurgery since 1991