Καλώς ήλθατε στη σελίδα λήψης ηλεκτρονικών ειδοποιήσεων

Οδηγίες: Παρακαλούμε εισάγετε τον κωδικό (REF) ακριβώς όπως εμφανίζεται στην ετικέτα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο SEARCH (ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ).

  • Τα αρχεία PDF διαβάζονται μέσω του Adobe Acrobat, λογισμικού που μπορείτε να καταφορτώσετε από τον ιστότοπο της Adobe. Για την λήψη κάντε κλικ εδώ.
  • Εάν αποφασίσετε να κάνετε λήψη του εγγράφου και να το αποθηκεύσετε για μελλοντική αναφορά, βεβαιωθείτε ότι κάθε φορά που συμβουλεύεστε το έγγραφο, έχετε στην διάθεσή σας την τελευταία έκδοση.

Η παρακάτω εικόνα δείχνει παραδείγματα ετικετών προϊόντων με αυτό το στοιχείο αναζήτησης.

Example

Σημείωση: Τα eIFU ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμα για όλα τα προϊόντα σε αυτόν τον ιστότοπο. Εάν το eIFU ενός προϊόντος δεν είναι διαθέσιμο, το σύστημα εμφανίζει το μήνυμα « no product or document was found » (Δεν βρέθηκε κανένα προϊόν ή έγγραφο).

Τα προϊόντα δεν είναι απαραίτητα διαθέσιμα σε όλες τις αγορές. Η διαθεσιμότητα των προϊόντων εξαρτάται από τις κανονιστικές εγκρίσεις σε μεμονωμένες αγορές. Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τον εκπρόσωπό σας της SBM για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων μας στην περιοχή σας.

Eίναι δυνατόν, κατόπιν αιτήματος, να λάβετε αντίγραφο των οδηγιών χρήσης σε έγχαρτη μορφή εντός 7 ημερών χωρίς επιπλέον επιβάρυνση. Το αίτημα μπορεί να υποβληθεί μέσω email, τηλεφώνου ή ταχυδρομείου : S.B.M. SAS - eIFU department - ZI du Monge - 65100 LOURDES - FRANCE / Phone +33 (0) 5 62 42 32 12 / Email e-ifu@sbm-fr.com

SBM France | Solutions for Biosurgery since 1991
Solutions for BioSurgery since 1991